Page 1 of 1

latest button not working

Posted: Tue Jan 21, 2020 4:35 pm
by deos555
for the past two days the latest button is not returning any results. This has happened before but typically starts working again 6+ hours later. I am running 8 beta 2. I tried 3 and lost so much functionality I went back to beta 2 and am nervous about trying 4.

Is anyone else having this issue? The news has not been updated since Jan 9 so its not like the entire supersearch is down. I just simply get no results with the new button.

Thanks,

Re: latest button not working

Posted: Tue Jan 21, 2020 10:45 pm
by rmhochman42
Looks like deobfuscation is not working

Re: latest button not working

Posted: Wed Jan 22, 2020 12:11 am
by rmhochman42
"New24" and deobfuscation seem to be working again.

Re: latest button not working

Posted: Wed Jan 22, 2020 5:48 pm
by deos555
Yes confirmed, deobfuscation was working again this morning after two days of not working.

It appears however, as though it is not working again. No new posts via the latest button in 3 hours. Its because this thing is so flaky I have started using an NZB client to find what I want to download. I never needed it before but they seem better at the process. For normal browsing of whats newly posted I do love to use the latest button when it actually fetches stuff.

Re: latest button not working

Posted: Thu Jan 23, 2020 11:49 am
by deos555
::Deobfuscated-24H:: Still not working in 8b2

Re: latest button not working

Posted: Tue Feb 04, 2020 4:18 pm
by rmhochman42
deobfuscation appears to be not working again in both 7.0 final and 8.0 beta 4

Re: latest button not working

Posted: Tue Feb 04, 2020 5:30 pm
by deos555
Seems to happen regularly. I think they need to put some monitoring in place that checks if the function is working correctly.

Re: latest button not working

Posted: Tue Mar 17, 2020 10:43 am
by deos555
Not working for past 11 hours.