Search found 5 matches

by dingbat
Sun Feb 23, 2014 8:14 pm
Forum: Technical Support
Topic: speeds gone really slow over that last 24 hrs
Replies: 19
Views: 9183

Getting ~10mb was 100mb+ 2 days ago

Tried every port and address, still getting at most 12mb.

Whats the problem?

Dave
by dingbat
Sat Nov 03, 2012 12:11 pm
Forum: Technical Support
Topic: Newsleecher and Win8
Replies: 5
Views: 2949

NL upgraded to 5b16 and it says license expired but it has not

Sorry put this post in wrong place but I think its relevent. Was working ok on 5b15 , upgraded to 5b16 and it now says my licence has expired and attempts to make me pay again. I know my licence expires jun 2013 !. Logged into newsleecher site and it also says it expired jun 2012 , whats up with it?...
by dingbat
Sun Jan 29, 2012 3:07 pm
Forum: Technical Support
Topic: Pauses driving me crazy!
Replies: 0
Views: 1086

Pauses driving me crazy!

Hi,

I have trouble for a while with newsleecher 5

I get pauses every few seconds where I cannot do anything in the interface.

It seems to freeze for maybe 5 seconds every 10 seconds.

Not my computer speed, have i7 2600k, SSD, 16GB.

Not my connection speed, have 50Mb.

pleese help.

DiNGBaT
by dingbat
Sun Mar 20, 2011 1:46 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Where did the "Highlight" feature go??
Replies: 6
Views: 3874

Highlight

where has it gone ? anyone
by dingbat
Sun Apr 12, 2009 5:43 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Any interim V4 version?
Replies: 1
Views: 1539

Any interim V4 version?

Iam trying V4, I have many of the problems posted. I like the aricle folding alot (was in a competing product I used to use). Its been a while now on the 1st V4b, are there any beta updates to addess any of the issues? I am not complaining, I develop software at work, and dont mind testing software,...