Search found 43 matches

by ..::Frans::..
Sat Nov 21, 2009 10:31 am
Forum: Bug Reports | Final Release Only
Topic: Bug with changed drive letters
Replies: 0
Views: 1590

Bug with changed drive letters

http://img517.imageshack.us/img517/729/nlerror.th.png This is the error i get when starting NL. Reproducing: I have a disk, drive letter J:\, that holds all downloads from NL For some reason i have lost my cardreader drives, easy to fix: switch off pc and power and press the power on button at the ...
by ..::Frans::..
Sun Nov 09, 2008 12:05 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 3.95 beta 3 issues
Replies: 36
Views: 32645

Is it just me, or....has anyone else seen this issue? KASPERSKY Internet Security 2009 locks my quad core up to 100% on all four cores if I run NL 3.95b3. Maybe something to post in KIS forum regarding KIS settings? BUt this appears to have happened starting in NL3.95b2 and continues with beta 3. N...
by ..::Frans::..
Thu Sep 25, 2008 5:46 pm
Forum: Beta Releases
Topic: ****** 3.95 Beta 1 Issues ******
Replies: 73
Views: 55971

pressed again, still no response... :cry:
by ..::Frans::..
Thu Sep 25, 2008 4:54 pm
Forum: Beta Releases
Topic: ****** 3.95 Beta 1 Issues ******
Replies: 73
Views: 55971

hmmm, new license key needed, so i pressed the (stupid me) send new password, but after waiting for an hour still no mail.... :(:(:(
by ..::Frans::..
Tue Sep 18, 2007 9:08 pm
Forum: Bug Reports | Final Release Only
Topic: Search bug
Replies: 0
Views: 2007

Search bug

Well, read all bug reports and although mine is a search bug too, none of the others seem to be the same. When starting NL and putting in the first search term and press enter, everything seems ok AND the search is performed. When entering a second search and pressing enter, an application bug messa...
by ..::Frans::..
Thu Jul 26, 2007 9:26 pm
Forum: Beta Releases
Topic: 3.9B6 issue
Replies: 1
Views: 2440

3.9B6 issue

Small and minor glitch i guess but still wanted to let you know: After firing up B6 i fetched a new key, entered it and got the thank you message, but the autoconnect on sytartup didn't work, not even after pressing the connect and pause button more than once. After shutting down and starting up aga...
by ..::Frans::..
Wed Jun 27, 2007 9:48 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Beta 5 - Sorting articles for browsing
Replies: 3
Views: 3330

Sorry for writing it down then, but can't seem to find this Bug list.... :oops:
by ..::Frans::..
Sun Jun 24, 2007 9:16 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Beta 5 - Sorting articles for browsing
Replies: 3
Views: 3330

Beta 5 - Sorting articles for browsing

Beta 4 had a little problem. After updating articles on 10 newsgroups it took a few minutes to sort the articles for browsing, at least, that was what thelittle box said... Now with Beta 5 i waited for about one and a half hours but the box was still there. As a matter of fact, there was nothing i c...
by ..::Frans::..
Sun Mar 25, 2007 3:35 pm
Forum: SuperSearch Search Service
Topic: SuperSearch needs several retries to respond
Replies: 34
Views: 25574

Just tried, 29 times before SS connected. Imagine, it says you have to wait half an hour an try again.....

Ik would take me 14,5 hours just to do 1 search..... :P
by ..::Frans::..
Thu Mar 22, 2007 4:49 pm
Forum: SuperSearch Search Service
Topic: SuperSearch needs several retries to respond
Replies: 34
Views: 25574

Was going to tell that my SS is rejecting 9 out of 10 requests but after seeing this little thread i guess i'm not the only one....so..... :oops:




BTW, pretty bad that there isn't a backup if Spiril is on a well-deserved holiday.....but that's just a little thought.......
by ..::Frans::..
Tue Jan 02, 2007 4:30 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Slow speeds 3.8 B7
Replies: 3
Views: 3667

Well, i hav ebeen testing an d testing and testing over and over again. No matter what version i use, i have always fulls peed of my internet connection, except with the B7 version. Today, the new beta 8 came out. Just installed it and again, full speed. Back to b7 and again slow, very slow speeds (...
by ..::Frans::..
Sun Dec 31, 2006 8:05 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Slow speeds 3.8 B7
Replies: 3
Views: 3667

Thanks for your reply techfuzz. Just tried again, beta7, same drastic speeddrops... Unchecked the old newsleecher entry in my firewall, made a new one (with B7), no result....speeds never came higher than 55 k/sec (that's now) Even tried to disable my firewall entirely, no results. Back to final ver...
by ..::Frans::..
Sun Dec 31, 2006 1:26 pm
Forum: Beta Releases
Topic: Slow speeds 3.8 B7
Replies: 3
Views: 3667

Slow speeds 3.8 B7

Hi there, Just thought i'd let you know: up until B7 i was able to use the full bandwidth of my internet connection (max 999,99 k/sec). After installing B7 the max speed i got to was (after trying just about every setting in the program) 68 k/sec..... Installing version 3.7 final got the full speed ...