Group update bug

Found a bug in NewsLeecher? Post a bug report here. Please describe how to reproduce the bug.
• Be sure to read the bug reporting guidelines before posting.
Post Reply
aggressor
Posts: 21
Joined: Thu Nov 20, 2003 6:05 pm

Group update bug

Post by aggressor »

Ran into this today..

I was refreshing a group, looking for new headers, when I realized that it had been at least 30 minutes and no new posts. I had to manually disconnected and reconnected in Newsleecher, and that allowed me to get all the headers from the last 30 minutes.

The only thing in my logs was this:

Receiving Headers @ Roadrunner (88 IP). Range 488264-526280. Cache @ 526280.
* No new headers to receive. Already got them all cached.
Receiving Headers @ Roadrunner (88 IP). Range 488264-526280. Cache @ 526280.
* No new headers to receive. Already got them all cached.
************************************************
**[SAVE]****** alt.binaries. **************
************************************************
Saved 2938 headers to disk cache.
************************************************
**[LOAD]****** alt.binaries. **************
************************************************
Loaded 2938 (28 outdated) headers from disk cache.
Receiving Headers @ Roadrunner (88 IP). Range 489837-527353. Cache @ 526280.

User avatar
Tigggger
Posts: 173
Joined: Thu Nov 13, 2003 10:30 pm

Post by Tigggger »

I've noticed that this happens when you press update group.

If however you tick the box next to the group name on the main screen, it updates fine.

tyler
Posts: 9
Joined: Mon Nov 24, 2003 6:49 pm

Post by tyler »

I second that, exactly the same problem here.

Post Reply