SS not working after getting registered...waited a bit

Post your questions here if you need help to use NewsLeecher or if you have a question about a feature.

Post Reply
zenmusicman
Posts: 17
Joined: Mon Nov 15, 2010 8:05 pm

SS not working after getting registered...waited a bit

Post by zenmusicman » Mon Feb 11, 2013 7:01 am

I saw some 2005 threads about this but waited about 20 minutes after re-registering tonight but still cannot see groups from a SS.

thanks

User avatar
Smudge
Site Admin
Posts: 10034
Joined: Tue Aug 17, 2004 1:42 am

Post by Smudge » Mon Feb 11, 2013 9:15 pm

The account registered under your yahoo.com address expired over a year ago. I see that you renewed your license using your gmail.com address. You will need to remove the currently installed license key using the Setting>License Key Tools menu then quit the application. When you start it back up again, it will ask you to enter your Members Area email address and password so it can register the application. Make sure you enter your gmail.com info so that it will link with the valid account.
Please be aware of and use the following pages...
Services Status Page : SuperSearch and Usenet Access server status, retention, server load, indexing time, etc.
Support Request Form : Use this if you have a problem with billing or account status. The forum is only for NewsLeecher application issues.

zenmusicman
Posts: 17
Joined: Mon Nov 15, 2010 8:05 pm

Post by zenmusicman » Mon Feb 11, 2013 10:06 pm

many thanks smudge

Post Reply