Download speeds

Post your questions here if you need help to use NewsLeecher or if you have a question about a feature.

Post Reply
mlcini
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2011 9:48 am

Download speeds

Post by mlcini » Wed Oct 29, 2014 6:00 pm

Hi i recently d/loaded the new beta and since then my speeds are really low i since went back to v5.0 final and still the same at best i get 120 kb/s but before i was getting around 800 kb/s.I use newshosting as a server and with the newshosting x64 1.6.1 i am still getting around 780 kb/s so its not a net problem but must be something with settings or something with newsleecher. Any help would be appreciated.

mlcini
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2011 9:48 am

Re: Download speeds

Post by mlcini » Sun Nov 02, 2014 9:08 am

Anyone out there that can help as im not able to get any speed higher than 100kb/s

User avatar
Quaraxkad
Posts: 310
Joined: Tue Aug 29, 2006 4:34 am

Re: Download speeds

Post by Quaraxkad » Sun Nov 02, 2014 3:09 pm

How many connections are you using?

daleidat
Posts: 88
Joined: Tue Jul 27, 2004 5:03 pm
Location: Kent, UK

Re: Download speeds

Post by daleidat » Sun Nov 02, 2014 3:12 pm

Try using Newsleechers own servers. I used to use Newsnetserver. Then I had the brain storm of giving Newsleechers own servers a go, and haven't looked back since. Not only that, I saved myself money.

In Newsleecher set the download speed to unlimited.

#1tech
Posts: 46
Joined: Mon Oct 13, 2014 10:42 pm

Re: Download speeds

Post by #1tech » Sun Nov 02, 2014 5:22 pm

Roger That! Use all the Bots you are allowed and Full speed ahead!

mlcini
Posts: 14
Joined: Fri Apr 01, 2011 9:48 am

Re: Download speeds

Post by mlcini » Mon Nov 03, 2014 4:20 am

Seem to be working again i changed to port to another and also changed the server now i'm back up and running.Thanks to those who helped out

Xan151
Posts: 12
Joined: Fri Jul 18, 2014 9:07 am

Re: Download speeds

Post by Xan151 » Mon Nov 03, 2014 7:48 pm

Since the version 7 beta update, the newsleecher servers are on the edge of load as i notice, they barely go below 100% anymore.

If someone from the dev team reads this, maybe the new beta is poison to the servers?

Post Reply