"Cleanup" button doesn't work in "Queue" tab

Forum to report beta release bugs and discuss the latest beta releases with other users.
• If reporting a beta release bug, be sure read the bug reporting guidelines first.
Forum rules
IMPORTANT : Be sure to read the NewsLeecher forums policy before posting.
Post Reply
phxbui
Posts: 1
Joined: Sun Jun 28, 2009 6:08 pm

"Cleanup" button doesn't work in "Queue" tab

Post by phxbui »

In v5.0 beta 6 -- I've noticed that this hasn't worked in the last three beta releases. Thanks!

jericko
Posts: 30
Joined: Mon Sep 11, 2006 3:21 pm

Post by jericko »

I too can confirm this. I use this all the time so would welcome it back soon :)

schlieph
Posts: 3
Joined: Sun Mar 06, 2011 1:11 am

Post by schlieph »

confirmed
... please fix.

robena
Posts: 99
Joined: Sat Oct 29, 2005 10:11 pm
Location: France

Post by robena »

Actually, in beta 7, clean-up removes all the queued files, instead of only removing paused and downloaded files.
Robert

Post Reply