Error 4234 in v5.2 Beta 2

Forum to report beta release bugs and discuss the latest beta releases with other users.
• If reporting a beta release bug, be sure read the bug reporting guidelines first.
Forum rules
IMPORTANT : Be sure to read the NewsLeecher forums policy before posting.
Post Reply
RBob
Posts: 52
Joined: Fri Oct 14, 2005 2:35 pm

Error 4234 in v5.2 Beta 2

Post by RBob » Thu Apr 11, 2013 6:00 pm

Windows XP Pro SP3
NL 5.2 Beta2

Doing a "SuperSearch", I got a popup

ERROR 4234 - PLEASE REPORT TO AUTHOR - I<=0::0

Pressing "OK" usually causes the message to simply re-appear immediately, and the only way out is to kill the program via Task Manager.

Sometimes it will go away eventually if I'm persistent in mashing the OK button.

eekthecat
Posts: 21
Joined: Thu Jan 27, 2005 11:47 pm

Post by eekthecat » Sat Apr 13, 2013 12:43 am

Same here in Win8.

GL2814
Posts: 17
Joined: Thu Nov 08, 2007 2:58 pm
Location: Amsterdam, The Netherlands

Post by GL2814 » Tue Apr 16, 2013 12:19 pm

Also the same problem here in Windows 7 SP1 64-bit.

eekthecat
Posts: 21
Joined: Thu Jan 27, 2005 11:47 pm

Post by eekthecat » Fri Apr 19, 2013 1:12 am

This is getting pretty close to unusable here... :(

User avatar
Shalom2010
Posts: 148
Joined: Sun Apr 19, 2009 11:39 am

Post by Shalom2010 » Mon Apr 29, 2013 7:39 am

eekthecat wrote:This is getting pretty close to unusable here... :(
I'm using Windows 8 x64 & NL is stable with no errors. I wonder what is causing this error ?
Best Regards

Steven...Chigwell, Essex

eekthecat
Posts: 21
Joined: Thu Jan 27, 2005 11:47 pm

Post by eekthecat » Tue Apr 30, 2013 12:57 am

Shalom2010 wrote:
eekthecat wrote:This is getting pretty close to unusable here... :(
I'm using Windows 8 x64 & NL is stable with no errors. I wonder what is causing this error ?
Wish I knew. The only workaround so far is updating one group at a time (which obviously gets tedious). They must've received hundreds upon hundreds of error reports from me by now though.

capntripz
Posts: 78
Joined: Sun May 14, 2006 11:05 pm

Post by capntripz » Sat May 11, 2013 10:12 pm

Does the error reporting even work anymore? It used to say "send to author" or something of that nature. Now the action is just cut to clipboard or close. With all the errors, I am sure not going to sit here and cut and paste into an email all the errors I see in a week.

Post Reply