Page 1 of 1

[v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Thu Jun 27, 2019 5:30 pm
by Taomyn
With v7 I could pause/resume the queue from any tab (useful for when browsing the groups, and when I forget I can pause the queue to prevent new downloads until I've done queuing them) and also when the queue was empty. Now I can only do it from the Queue tab itself and also only when the queue has entries.

Can we get the old behaviour back?

P.S. I do like the new look and all the hard work you've put in so far. Cracking job, well done.

Re: [v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Sat Jun 29, 2019 9:44 am
by StarmanUK
I too miss the option to globally pause activity from any tab present in V7.

Re: [v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Mon Jul 01, 2019 9:42 pm
by tinus
Me too. Please bring it back :-)

Re: [v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Tue Aug 20, 2019 9:12 am
by Argonaute
Pause/Resume action are only available when download queues are selected, I prefer the previous behavior.

This Beta1 is a good step, keep focused !

Re: [v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Mon Oct 28, 2019 11:58 am
by Beano
The global pause/resume is gone in v8, from what I can see. The pause/resume buttons in queue tab, only affects the selected queue items.

I would love the old global pause/resume feature back, include pause for x minutes - PLEASE :)

Re: [v8.0 Beta 1] Unable to pause queue like v7

Posted: Tue Oct 29, 2019 10:15 am
by Charlie Wild
You can globally pause the queue right-clicking on the speed graph -> Speed limit -> Manually pause.

That being said, please bring back the Pause button. One click is always preferable to three. [-o<